Outdoor lessen jeugd

Beste jeugdleden,

 

Heugelijk nieuws, we mogen weer trainingen geven aan jeugd t/m 18 jaar! De overheid heeft besloten dat de trainingen eerst alleen buiten mogen plaatsvinden. Wij hebben een heel mooi sportveld achter ons pand die wij hiervoor kunnen gebruiken.

 

Vanaf donderdag 30 april a.s. bieden wij Full body workouts aan van 30 minuten met een groepsgrootte van maximaal 10 personen. Wij proberen rekening te houden met verschillende leeftijden. Elk lid mag iemand meenemen naar de training, deze persoon mag 2 proeflessen meedraaien. Je kunt je opgeven via klaas@healthcenterplantinga.nl en geef dan de volgende gegevens door: Naam/Leeftijd/Telefoonnummer/Of je iemand meeneemt ja of nee/eventuele dagen dat je niet kan trainen

 

Voor de kids lessen (Salsation/Kleuterdans) starten wij dinsdag 5 mei a.s. De lessen zijn op de normale tijden. Ook deze lessen zijn op ons buitenveld. Bij slechte weersomstandigheden bieden wij deze lessen aan via een livestream op ons Youtube kanaal. Je kunt je opgeven via esther@healthcenterplantinga.nl en geef dan de volgende gegevens door: Naam/Leeftijd/Telefoonnummer/Of je iemand meeneemt ja of nee

 

 

Bij alle lessen hanteren wij de volgende maatregelen:

 

·         Jeugd van 12 t/m 18 jaar dienen 1,5m afstand van elkaar te bewaren

·         Hoest en nies in je elleboog

·         Blijf thuis bij verkoudheidsklachten/hoesten/koorts/benauwdheid, ook als een gezinslid deze klachten heeft

·         Vooraf thuis nog even naar het toilet (Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de toiletten en kleedkamers/douches, het pand is nog gesloten)

·         Er mag geen ouder/verzorger aanwezig blijven tijdens de lessen, brengen en halen is uiteraard geen probleem. (tût & erût :-)

·         Buitenschoeisel verplicht

 

 

Meer informatie volgt na aanmelding, hopelijk zien we jullie snel!

 

Team Health Center Plantinga