Nieuwe winterseizoen start per 1 september

* Het merendeel van jullie hebben de vakantie(s) al weer gehad en hopenlijk is iedereen gezond en wel terug.

* Dit is niet altijd vanzelfsprekend, één van onze leden, Wiebe Meerstra uit Kollum, is op 14 augustus in kritieke toestand naar het MCL vervoerd met hartproblemen, in coma geraakt en op donderdag 23 augustus is Wiebe helaas overleden. Wij wensen zijn vrouw Ankje en kinderen veel sterkte met het verlies van hun dierbare. Een groot sporter en sportliefhebber is heengegaan, Wiebe was bovendien liefhebber van alles wat met de natuur te maken heeft en dol op zijn honden. Wiebe, velen zullen je missen.

* De vader van Nordin en Maria Haddak is deze maand ook overleden, jullie ook heel veel sterkte voor de komende tijd met dit verlies.

* Per 1 september hebben wij een nieuwe Zumba instructrice, nml. Maria Haddak, al jarenlang deelnemer en groot bewonderaar van de Zumbalessen. Maria geeft les op de donderdagavond i.p.v. Jessica, zij heeft ernstige herniaklachten en moet waarschijnlijk wederom geopereerd worden. Hierbij wensen wij Jessica een spoedig herstel.

* Op woensdag krijgt de Streetdance les een andere naam nml. KIDS ZUMBA. de lestijd blijft van 18,00 -19,00 uur en de instructrice is Maria. Zij is zeer bekend met het lesgeven aan de jeugd.

* Per oktober starten wij met een nieuwe les t.w.: BOOT CAMP. Dit is een groepsles die buiten plaats vind en een combinatie is van lopen, spierversterkende oefeningen, coordinatie, vetverbranding en Fun. Meer informatie vind je op de website van Bootcamp, Klaas de Bruin en Jitse Keizer zijn de instructeurs, ook bij deze heren kun je terecht voor meer info.  

* Binnenkort gaan wij starten met een buik-rug spier kwartiertje, alle leden van ons centrum kunnen vrij deelnemen aan deze groepsles. Onder leiding van één van onze instructeurs krijg je oefeningen specifiek om de buik-en rugspieren te versterken. De lessen worden gegeven in zaal 1 op dinsdag en vrijdag om 20.00 uur en starten halverwege september. 

* Wij gaan bovendien een nieuwe fitness circuit les starten, meer info hierover volgt z.s.m. 

* Als jij als lid van ons centrum een nieuw persoon aanmeld voor een onbeperkt jaarabonnement ontvang je 2 maanden GRATIS !! sporten.   

* Wij wensen allen veel plezier, doorzettingsvermogen om je doelstelling met het sporten in ons centrum te halen. Al onze instructeurs staan jullie met raad en daad bij.

* Halverwege oktober is de CD presentatie van Gerrit, 10 eigen nummers van de Singer/Songwriter "yn ûs memmetaal", worden in de Hossebos aan het publiek gepresenteerd. Er volgt nog meer informatie over de exacte datum en programma indeling van deze avond. Van één nummer over Gerard getiteld "MYN BROER", is een videoclip gemaakt en verschijnt als voorproefje op het album een dezer dagen op You Tube, veel plezier alvast.

Namens de gehele crew, tot ziens.