Grandioze heropening op 5 oktober

Na ruim een week van heel hard werken zijn de idee√ęn van Eva en Klaas gerealiseerd. Het resultaat is prachtig geworden mede dankzij enkele vrijwilligers, schildersbedrijf Jan Smid, Technisch bedrijf v/d Heide en niet in de laatste plaats Klaas de Bruin en Eva Plantinga met de hele familie Plantinga die samen deze klus hebben geklaard.

De belangstelling tijdens de heropening was geweldig en zowel de huidige als de vele nieuwe leden waren onder de indruk van de nieuwe LOOK van het centrum. De Cross Fit zaal, uniek in de gehele regio, is nu al een succes.

De nieuwe lestijden voor de groepslessen vind je op onze geheel vernieuwde website, deze is gemaakt door onze huis website specialisten van Duracom.

De firma Jilderda Bloemen en Planten heeft gezorgd voor schitterende decoraties met bloemstukken en planten, onze dank hiervoor.

Pieter de Vries van 112 Zwaagwesteinde heeft op hun gelijknamige site een mooie foto reportage gemaakt, hierdoor krijg je een impressie van het vernieuwde centrum.

Hierbij willen wij allen danken voor het bezoek, de prachtige bloemstukken, bloemen en cadeau's, die de heropening tot een groot succes hebben gemaakt.

Het gehele team van Health Center Plantinga nodigd jullie uit voor een bezoek aan ons vernieuwe centrum voor BETAALBAAR SPORTEN.

Tot ziens