Deelnemers gevraagd SPINNINGMARATHON 7 FEBRUARI

Wij zoeken nog enkele deelnemers voor de SPINNINGMARATHON op 7 februari 2015.

HCP organiseerd opnieuw een spinningmarathon voor een goed doel, van 10.00 - 15.00 uur, dit maal gaat de gehele opbrengst naar Stichting Opkikker www.opkikker.nl  Op deze dag verzorgen wij 5 spinninglessen, men kan zich inschrijven voor 1 of meerdere uren. Individuele inleg is €10,- per uur, inleg bedrijven is € 50,- of €100,- (sponsoring 1 fiets 5 spinninguren + reclame). Eten & drinken wordt verzorgd op deze dag.

Wij hebben 50 spinningfietsen en 3/4 zijn elk uur al bezet, maar de organisatie en de stichting opkikker willen natuurlijk graag dat elke spinningfiets ieder uur bezet is. 

Bovendien wordt elk uur een SLIM SYSTEM dieet pakket verloot onder de deelnemers.

De organisatie is in perfecte handen van onze stagiair Dirk Jan Heidstra, hij heeft gezorgd voor flyers, vele sponsoren en een draaiboek.

Er zijn al vele bedrijven die (spontaan) garant staan voor voornoemde bedragen.

In 2012 was de spinningmarathon gekoppeld aan stichting KWF en dat was een heel groot succes! Wil je ook meedoen aan dit geweldige evenement? Geef je dan snel op via info@healthcenterplantinga.nl of bij onze balie.

Het wordt een bijzonder sportieve dag en geven, met de opbrengst van deze marathon, vele zieke kinderen en hun gezin een onvergetelijke dag!

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren!

Langdurig ziek zijn vraagt van iedereen heel veel doorzettingsvermogen en energie. Maar vooral voor een kind is dit zeer intensief. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames, de onzekerheid en het zien dat je vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden is zeer ingrijpend. Ook voor het gezin waarin het kind leeft heeft dit verregaande gevolgen. Ieder gezinslid spant zich extra in en moet daarvoor vaak andere bezigheden opofferen. Juist in zo’n situatie zijn kleine en grote lichtpunten erg belangrijk. Ze worden heel intensief beleefd en dragen voor een groot deel bij aan de mentale gesteldheid van kind en gezin. Daarom organiseert Stichting Opkikker 2.000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Met vriendelijk groet,

Team Health Center Plantinga