Spinningmarathon 2015

Op 7 februari j.l heeft HCP opnieuw een spinningmarathon georganiseerd, dit maal ging de gehele opbrengst naar Stichting Opkikker www.opkikker.nl
Het was een prachtige dag met veel gemotiveerde deelnemers, in totaal hebben we €3.015 opgehaald voor deze geweldige stichting.

Wij danken alle deelnemers en sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt! Onderstaand een foto impressie van deze bijzonder sportieve dag.


Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! Langdurig ziek zijn vraagt van iedereen heel veel doorzettingsvermogen en energie. Maar vooral voor een kind is dit zeer intensief. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames, de onzekerheid en het zien dat je vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden is zeer ingrijpend. Ook voor het gezin waarin het kind leeft heeft dit verregaande gevolgen. Ieder gezinslid spant zich extra in en moet daarvoor vaak andere bezigheden opofferen. Juist in zon situatie zijn kleine en grote lichtpunten erg belangrijk. Ze worden heel intensief beleefd en dragen voor een groot deel bij aan de mentale gesteldheid van kind en gezin. Daarom organiseert Stichting Opkikker 2.000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind.