Nieuws

01-12-2022

Vanaf 2023 hebben wij geen contracten meer met de volgende zorgverzekeraars;

- Menzis
- Zorg en Zekerheid
- Caresq


14-12-2020

Door de aangescherpte Corona maatregelen is vanaf middernacht het sportcentrum gesloten. De fysiotherapie is op afspraak open. Voor een afspraak kunt een email sturen naar fysio@healthcenterplantinga.nl


 

01-10-2020

De maatregelen voor fysiotherapie zijn aangepast. Vanaf 1 oktober 2020 draagt u, net zoals de fysiotherapeut een mondkapje tijdens de behandeling.  


28-09-2020

De maatregelen voor fysiotherapie zijn aangepast. Voor meer informatie zie onze Corona maatregelen pagina.


01-05-2020

De maatregelen voor fysiotherapie zijn aangepast. Voor meer informatie zie onze Corona maatregelen pagina.
Komt u in een aanmerking voor een afspraak dan kunt u bellen of een email sturen naar fysio@healthcenterplantinga.nl


08-04-2020

Vanaf 1 mei 2020 is het mogelijk om online afspraken te maken. Het kan zijn dat deze datum opgeschoven wordt i.v.m. de Corona Maatregelen.
Meer informatie kunt u vinden onder het kopje fysiotherapie > afspraak maken.


24-03-2020

Op advies van het RIVM/overheid/KNGF biedt Health Center Plantinga fysiotherapie voorlopig geen face-2-face contact meer aan.  Alle consulten kunnen omgezet worden naar e-consulten. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u een email sturen naar fysio@healthcenterplantinga.nl. Uw herstel staat niet stil, we gaan gewoon door, middels de oefeningen die u van ons gewend bent! We blijven gewoon bereikbaar via de telefoon of per email, ook bij blessures kunt u contact met ons opnemen. We kunnen u advies, oefeningen en tips sturen voor een vlot hersteltraject.


17-03-2020

Update Corona maatregelen fysiotherapie:

Voorlopig is onze fysiotherapiepraktijk nog steeds geopend voor de ‘noodzakelijke zorg’. 

Een afspraak maken kan telefonisch of per email. De behandeling kan alleen doorgaan als u fit bent. Wij verzoeken u de afspraak te annuleren bij verkoudheidsklachten, keelpijn, koorts of hoesten. Wilt u een behandeling op afstand en/of huiswerkoefeningen dan kunt u een mail sturen naar fysio@healthcenterplantinga.nl.Wij blijven de adviezen en de extra maatregelen hanteren van het RIVM en GGD.

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Team Health Center Plantinga